Blog

Συνάντηση με συλλόγους, μέλη και εθελοντές

277465139 536684537877637 9219474514436371141 n

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 28 Μαρτίου η συνάντηση που είχε οργανώσει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, στον Πολυχώρο Πολιτισμό Δεσμός με σκοπό την ενημέρωση συλλόγων, μελών και εθελοντών για:

Α) την λειτουργία του Πολυχώρο Πολιτισμού Δεσμός όπου μεταξύ άλλων αναλύθηκε από τον Πρόεδρο, ο τρόπος παραχώρησης, ο κανονισμός λειτουργίας που έχει ψηφιστεί από το Δ. Συμβούλιο του Φορέα, η σύσταση επιτροπής σύμφωνα με τον κανονισμό που θα αναλάβει την διαχείριση και την διάθεση του χώρου καθώς και την ανοιχτή πρόσκληση του Φορέα να πλαισιώσουν την επιτροπή ενεργά άτομα που θα βοηθήσουν στο όλο εγχείρημα.

Β) έγινε ενημέρωση στους συλλόγους και τους εθελοντές που παραβρέθηκαν για τις μεγάλες διοργανώσεις και τα φεστιβάλ τόσο για τις ακριβείς ημερομηνίες, ώστε να γνωρίζουν οι σύλλογοι της περιοχής που θέλουν να προγραμματίσουν τις δικές τους εκδηλώσεις, όσο και για να γνωρίζουν οι εθελοντές που συμμετέχουν σε αυτές στο πότε και στο τι θα μπορούσε να βοηθήσει ο καθένας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η 9μελής επιτροπή που θα αναλάβει την διαχείριση του Πολυχώρου και μέσα στο μήνα όλες οι μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.